Fremtidens utdanningsløsning er her - Yrkesfag
Innholdsmarkedsføring fra Kaiman

AOF Hordaland – Sogn og Fjordane har nylig inngått en avtale med Frisvold, som har utviklet GoTime. Det gjør at de nå kan tilby VGS-fag på en helt ny måte til de som ønsker å bygge generell og spesiell studiekompetanse. Kompetanserådgiver Kjersti Randal er ikke i tvil om at digitalsatsingen vil bli en stor suksess.

– Dette er et unikt tilbud. Ingen andre kan tilby så mye i samme pakke. Man får nemlig ikke bare tilgang til pensum og videoundervisning hvor og når man vil, men også et fellesskap som skal gjøre det lettere å lykkes i studiene. Både gjennom støtte fra faste lærere, som også gir tilbakemelding på arbeid man skal levere fra seg og driver eksamensforberedende arbeid, samt såkalte praterom, hvor man både kan kommunisere med lærerne sine og andre elever som jobber med samme fag. GoTime er et sosialt nettverk for utdanning som har alt du trenger, fastslår Randal.

Se hvilke fag AOF tilbyr med GoTime

Utdanning tilpasset livet

Med GoTime kan man studere hvor og når man vil. Her får du videoundervisning av høyt utdannede lærere. Forelesningene kan du spille av så mange ganger som du ønsker.

Med GoTime kan man studere hvor og når man vil. Her får du videoundervisning av høyt utdannede lærere. Forelesningene kan du spille av så mange ganger som du ønsker.

Mennesker som ønsker å bygge kompetanse i dag, vil gjerne kombinere dette med andre gjøremål i livet sitt. Derfor er det ikke gitt at det passer å møte i et fysisk rom til faste tider.

– Folk forventer effektivitet, også når det kommer til etter- og videreutdanning. Vi kan nå, med å bruke teknologi, tilby en ramme som gjør at man kan gjøre unna studiene på kort tid og tilpasset livet ellers. Vi er stolte av å kunne gi et tilbud som reflekterer behov og forventninger i samfunnet, og er sikre på at vi vil se en økning i søkertallene, noe som er bra både for arbeidere og bedrifter.

Les mer om GoTime

Enkeltfag og pakkeløsninger

Det er fortløpende påmelding for kursene som tilbys, og man kan både velge å kjøpe tilgang til enkeltfag for å bedre karakteren, eller en pakkeløsning som for eksempel Ingeniørpakken eller Påbygging til generell studiekompetanse.

– Ingeniørpakken passer utmerket for dem som søker ingeniørstudier og trenger mer matte og fysikk, og Påbygg-pakken dem som har yrkesfaglig bakgrunn med vitnemål og fagbrev og som ønsker å bygge til generell studiekompetanse. Tilbudet er også ypperlig for den som er lærling og som parallelt med læretiden vil oppnå generell studiekompetanse, inviterer Randal.

Etablerer fysiske møterom

Mange lærlinger, og andre som trenger studiekompetanse, vil ha stor glede av GoTime-tilbudet AOF nå lanserer.

Mange lærlinger, og andre som trenger studiekompetanse, vil ha stor glede av GoTime-tilbudet AOF nå lanserer.

Selv om dette er en digital skole er både AOF og GoTime opptatt av å legge til rette for at elevene kan treffes utenfor studiene.

– Vi er ennå i startgropen og vil kontinuerlig jobbe med å lage en ramme for våre elever som de er komfortable med. Inntil videre vil vi derfor komme våre elever i møte ved i enkelte fag å tilby helgesamlinger hos oss slik at de kan få møte medelever og veileder i det fysiske klasserom. Drømmen er å få opprettet GoTime-kaféer hvor folk kan møtes for hyggelig samvær og faglig input. Erfaringer med GoTime viser uansett at det ofte skjer at studenter som finner ut at de bor i nærheten av hverandre, danner egne grupper som møtes for oppgaveløsing, støtte og sosialt samvær, forteller Randal.

Les mer og se full kursoversikt på hordaland.aof.no eller se flere GoTime-filmer.